sens|a focust op de gebruiker
sens|a luistert voordat er actie wordt ondernomen
sens|a neemt de omgeving in acht tijdens het ontwerpen
sens|a houdt rekening met zowel functionele as psychologische aspecten
sens|a ontwerpt op basis van de ervaring
sens|a is geïnspireerd door de kavel en de natuurlijke omgeving
sens|a moedigt vakmanschap en op maat gemaakte ontwerpoplossingen aan
sens|a gaat een uitdaging niet uit de weg

Ik ben een enthousiaste en hardwerkende architectuurstudent die geïnteresseerd is in een breed scala aan ontwerp gerelateerde onderwerpen. Doelgericht, leergierig en toegewijd zijn kenmerken die aan mij kunnen worden toegeschreven. Ik ben nieuwsgierig naar de wereld om mij heen en probeer voortdurend te groeien en mijzelf te ontwikkelen. Buiten dat ben ik een sociaal persoon die ook van een atletische levensstijl geniet.

Mijn werk omvat ontwerpen die duurzaam zijn, esthetische mooi zijn, maar die vooral op de best mogelijke manier functioneren voor de gebruiker. Er is een sterke interesse in hoe mensen een ruimte waarnemen, de atmosfeer in de ruimte en het effect van de ruimte op mensen en hun acties. Ik ben er sterk van overtuigd dat architectuur bedoeld is voor de gebruikers en dat het effect van de gebouwde omgeving veel groter is op mensen dan we weten. Daarom creëert elk ontwerp betekenisvolle ruimtes voor de gebruikers, waarbij niet de maximale economische winst of alleen het stijlvolle uiterlijk de prioriteit zijn, maar de behoefte van de gebruiker en hun ervaring van het ontwerp. Dit betekent dat elk antwoord op een ontwerpvraag is afgestemd op de context. Het beantwoordt de verlangens en wensen en creëert een evenwichtig oplossing. Dit vereist soms om buiten de kaders te denken en ruimdenkend te zijn om zo (uiteindelijk) tot het beste resultaat te komen.

Ik verwacht over een paar jaar een de officiële architecten titel te behalen, maar mocht je in de tussentijd al hulp nodig hebben met een ontwerpprobleem, ontwerp gerelateerd advies nodig hebben of een andere vraag over architectuur of ontwerpen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.